Om Microblading Hairstrokes bryn:

Microblading er en manuel måde at lave hairstrokes bryn på, nogle vil kalde det old school selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden, har metoden været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.
På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man ridser farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam. Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.
Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi. Symmetri bestemmes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.
Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende. Behandlingen udføres med sterile engangs artikler/ værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder.
Det er vigtigt at forstå, at vi arbejder med ANSIGTSPIGMENTER og ikke tattoo pigmenter, resultatet er derfor ikke blivende. (Deraf kommer navnet Semi permanent makeup)
Det er forbudt ved lov, at tatovere i ansigtet, og ligeledes ikke ønskværdigt, at få en blivende tatovering i ansigtet, da ansigtet med alderen ændrer karakter.

Vigtig viden før din behandling:

Det er ikke alle hudtyper der egner sig til microblading (Fedtet hud /olieret hud) er generelt ikke at fortrække hvis man ønsker sig et hairstrokes bryn, da farven kan have svært ved at sætte sig og bliver tykkere efter heling. Her anbefaler vi klart et ombre bryn eller powderbrows da denne teknik holder bedre på farven. (Læs mere under menuen ombre/powder)
Er du i tvivl om hvilken hudtype du har eller hvilken teknik du skal vælge, tilbyder vi dig en gratis konsultation inden. (varighed 15 min.) Du kan nemt booke en tid til konsultation ved at ringe/sms til klinikken på tlf. 30862030

Før din behandling må du ikke:

-Du må ikke have fået filler / botox omkring området min. 14 dage forinden.
-Knopper, psoriasis, acne eller andet i brynet.
-Undgå blodfortyndende medicin, fiskeolie og nogle former for smertestillende medicin min. 48 timer før din behandling, da disse præparater er blodfortyndende. (Snak evt. med egen læge først)
-Du må ikke være gravid eller amme.
-Du må ikke drikke alkohol i 24 timer inden.
-Være i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande.
-Du må ikke bruge olieholdige produkter (Serum til ansigtet, brynserum mm) 14 dage optil behandlingen, da dette kan danne en hinde på huden.
-Lider du af nogle allergier eller sygdomme, eller har du gammel permanent makeup eller ar i brynet, skal du kontakte din behandler før du booker tid, da evt. en gratis konsultation kan være nødvendigt.

Selve behandlingen:

Når du ankommer til klinikken vil du blive bedt om at udfylde og læse nogle informationer før vi kan udføre selve behandlingen, inden start gennemgår din behandler dine papir og snakker med dig om evt. ønsker til din behandling. Herefter kan opmåling og optegning af form gå i gang, derefter vil du få lov til at se / godkende formen, og farve vælges i fællesskab.
Herefter kan selve behandlingen gå i gang, der vil blive bedøvet under behandlingen, så det stort set er smertefrit imens. Man kan opleve let rødme i et par timer efter behandlingen, og lettere hævelse samt ømhed i de første par dage. (Dette er som reglen kun de sarte hudtyper der oplever dette.)
Den første uge efter behandlingen skal det behandlede område plejes med creme, som du får udleveret hos din behandler sammen med en plejevejledning. Din behandler vil sætte dig grundigt ind i plejen før du forlader klinikken.

Nye